Силистра посрещна Кирил Петков и Асен Василев с надежда за нов мост при Дунава

Слънчево време и стотици граждани посрещнаха Кирил Петков, Асен Василев и водачите на листи в Северна България при спирката им в град Силистра. Хората имаха хиляди въпроси и разговаряха с кандидатите повече от два часа. Засегнати бяха теми като безработица и ниските доходи в региона, демографската криза, моста при река Дунав и огромния проблем с нашествието на комарите.

“Трябват хора, които да имат смелост, за да спират цялото крадене. Няма ли разбирателство по този въпрос, няма да има правителство. Това е основният ни приоритет – прекратяване на кражбите и корупционните практики в България”, обясни Асен Василев.
От думите на Кирил Петков пък стана ясно, че сред приоритетите на партията са да няма пенсионер под линията на бедност, независимо от инфлацията. Петков също така обеща пълна реформа в Министерството на земеделието, тъй като в момента има голяма непрозрачност по отношение на различните програми и фондове.
Водач на листата в Силистра е Стоян Георгиев – летец с над 40-годишен стаж в небето.Автобусът на #Промяната спря първо в Търговище

Отборът на “Продължаваме Промяната” започна националната си предизборна обиколка от североизточния областен град, където се срещна с граждани и симпатизанти пред Драматичния театър в града.

“Гнилото не е пробило навсякъде, но във всяко министерство има 15 ключови хора, през които върви корупцията. Те обръщат всичко. Трябва да постигнем 121 човека в парламента, за да можем да сменим тези хора в министерствата, да променим правосъдната система, посочи лидерът на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

“България е малка страна, промяната става бързо. Това, че ни плюят, ни дава силата, че сме на правия път”, добави той.

Всеки глас има значение, на изборите трябва да внимаваме за всякакви измами, да имаме максимално голям брой хора в секциите. Казвайте ни, ако чуете факти за купен вот, обърна се Петков към гражданите на Търговище.

Листата в Търговище се води от младия специалист по киберсигурност Александра Милчева, родена и израснала в Търговище. Повече за нея прочете тук: https://promeni.bg/za-nas/