В Разград очакват истинска промяна за екологичните проблеми на града и пътищата в региона

Разград посрещна с много проблеми и въпроси Кирил Петков и Асен Василев при пристигането им в града – част от националната предизборна обиколка на “Продължаваме Промяната”. Част от тях са липсата на пречиствателна станция, състоянието на градската библиотека и цялостната инфраструктура.

“Ние сме твърдо за референдумите, но без да се прекалява”, каза Кирил Петков в отговор на въпрос на местна гражданка.
Хората споделиха тревогата си и за демографските проблеми и обезлюдяването. “Целта ни е да правим политики, които да са за хората, а не само, за да се усвояват едни пари от едни наши хора. Според мен в социалното министерство има страшно много течове. Европейските средства трябва да се усвояват, за да се помага на хората.

Евросредствата през всичките години са отивали в 3 000 фирми, а в България има 300 000 фирми. Точно това се опитваме да променим. Системата е работила така и трябва да се промени. Трябва да се сложи край на хранилката.” беше категоричен Петков.
Водач на листата в Разград е Марин Шишев, търговец с етерични масла. В местната листа с кандидат-депутати всички са местни жители, които живеят и работят в Разград.
Повече за водачите на нашите листи вижте тук: https://promeni.bg/za-nas/