Кандидатите за народни представители от Ловеч искат подобряване на средата

Искрен Арабаджиев

Икономистът Искрен Арабаджиев е водач на листата с кандидат депутати на „Продължаваме промяната“ в Ловеч. Икономистът има 5-годишен опит в сферата на данъците, счетоводството и финансите в различни международни компании, а през последните две години се присъединява към публичния сектор като част от ръководството на общинска администрация в София.

Роденият през 1991 г. в Ловеч Искрен завършва езиковата гимназия „Екзарх Йосиф I” с немски език. В ученическите си години той проявява интерес към различни граждански теми и развитието на родния си град. Активно участва в ученическия парламент с предложения за провеждане на разнообразни инициативи, за което впоследствие е награден от педагогическия съвет на гимназията. Още от този момент си поставя за цел някой ден, след като е придобил ценен професионален опит и умения, да насочи вниманието си към родния край и да реализира потенциала на идеите си за промяна.
Арабаджиев завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“ , където получава образователно-квалификационна степен бакалавър по специалност „Икономика“, а след това се дипломира като магистър в специалност „Счетоводство и одит“. В студентските години Арабаджиев е бил член на студентски съвет в продължение на два мандата. Той споделя, че с организацията го среща желанието да защитава правата и интересите на студентската общност.

Искрен Арабаджиев вярва, че управлението, независимо дали е на държавно, или местно ниво, трябва да бъде честно и открито – в интерес на общността, за която се работи. Имал е възможността да покаже, че това може да се случва благодарение не само на участието си в различни организации, но и като заместник-кмет в столичния район „Студентски“. Чрез непрекъсната комуникация с гражданите, той успява да се запознае в детайли с проблемите на местната власт. Вслушвайки се в техния глас, той винаги е разрешавал проблемите, които са от компетенцията на институцията, а това успява да възвърне доверието на хората към администрацията.
Искрен е семеен с едно дете. Свободното си време обича да прекарва със семейството и приятелите си. Най-често хората могат да го открият сред природата – на къмпинг, на преходи в планината или да кара колело.

Продължаваме Промяната, защото я заслужаваме!

Гиляна Комитова – Архитект

Повече от 15 години е водещ проектант в над 50 проекта за жилищни, индустриални и обществени сгради. Развива научна дейност, като докторант към катедра „Промишлени сгради“, УАСГ. Развива обществена дейност в неправителствена хуманитарна организация в сектор „Детско здраве“. В личен план е омъжена и майка на две деца.

Продължаваме Промяната, защото това е правилната посока!

Петя Атанасова – Специалист „Човешки ресурси“

Бакалавър по стопанско управление към Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работи в международна технологична компания. Родена и израснала в Ловеч.

Продължаваме Промяната, защото вярвам, че можем много повече!

Венко Сабрутев – Икономист

Магистър по Управление на международни проекти и магистър по маркетинг от Университета за национално и световно стопанство. Има над 10 години опит в областта на енергетиката (горива и електроенергия) и значителен опит в управлението на големи проекти, търговията, маркетинга и иновациите. Женен, с едно дете.

Продължаваме Промяната, за да осигурим по-добър живот за всички нас.

Царина Рускова – Юрист

Завършила е международно икономическо право в Paris 1 Pantheon-Sorbonne във Франция с допълнителни квалификации са в сферата на търговското право и търговския арбитраж. Говори френски, английски, немски и руски. След прибирането си в България насочва вниманието си към стартиращи бизнеси, чуждестранни инвестиции и подпомагане на еко проекти, подобряващи средата в България. Поради лични причини, последните години интересите и усилията й се обединяват около каузи в сферата на медицинското право и здравната система в България, като нейна лична мечта е подобряването на условията, в които живеем.

Продължаваме Промяната, защото вярвам в нея.