Продължаваме Промяната с открита дискусия на Програмата

На 27 октомври от 15:00 до 17:00 в излъчване на живо лидерите на „Продължаваме Промяната“ ще представят ключови аспекти в шест области от „Програма за нулева корупция“ и ще отговарят на въпроси на всички български граждани в отворен разговор под надслов „Открито за Промяната“.

В уникален за българския политически живот формат на открита среща с гражданите Асен Василев и Кирил Петков ще посочат къде виждат основните проблеми в областите на фокус и ще разкажат как „Продължаваме Промяната“ предлага те да бъдат решени по най-добрия и най-ефективния начин. Очаквайте пълната картина с данни на състоянието в редица сектори и яснота защо се налагат и защо са приоритетни решенията, предложени от програмата на движението. Всички зрители ще имат възможност да зададат своите въпроси и да посочат своето виждане за най-големите предизвикателства пред всички ни, за да можем заедно да се съгласим какви са най-добрите стъпки напред. Да бъдем сред гражданите е най-важното нещо за нас като екип в тази кампания, защото както показва опитът, единствено заедно можем да постигнем една по-добра България.

Политическата програма на движението беше съставена след дълъг процес на консултации с експерти от всички сектори. Тя дестилира най-важното от действията, с които Кирил Петков, Асен Василев и отборът на „Продължаваме промяната“ искат да надградят вече започнатите по време на предишното служебно правителство усилия по прочистване на държавата от корупционни практики и течове на публични ресурси. Можете да се запознаете с нея в пълния ѝ вид на нашия сайт. Основната обединяваща позиция във всички сектори на обществения живот е темата за нулева корупция. Това е единственият начин България да е привлекателна за инвестиции, бизнес и работни места, единственият начин да има достатъчно средства за достойни пенсии, да получим качествено здравеопазване срещу осигуровките си и да направим страната си по-добро място за живот.

Какво обаче означава “Програма за нулева корупция”? Какво е качествено образование? Какво е достъпно здравеопазване? Възможна ли е истинска #Промяна в България? Отговора на тези и други ваши въпроси очаквайте лично от Кирил Петков и Асен Василев в “Открито за Промяната”. Споделете какво искате да се промени в България и задайте своите въпроси най-долу на страницата. Ние ще посочим точните и ясни решения, които предлагаме, за проблемите, които стоят пред всички нас. Събитието ще се излъчва на живо както на тази страница, така и на фейсбук страницата на „Продължаваме Промяната“, както и в нашия Youtube канал.

Включете се с нас в събитието и дайте своя глас!
#ПродължавамеПромяната за нулева корупция в България


Моля, задайте своите въпроси към Асен Василев и Кирил Петков по „Програма за нулева корупция“ на адрес: https://forms.gle/nWVkcBLmm3Z6viycA