Александра Милчева и отборът й в Търговище: Последователността и труда на честни хора с експертиза и морален компас ще направят България, за която мечтаем, възможна

Александра Милчева

Александра Милчева води листата на Продължаваме Промяната в Търговище. Тя работи в сферата на управлението на кибер риска. Към тази специалност тя се насочва по време на магистърското си обучение в Харвард (2016-2018). Преди обучението си в САЩ Милчева завършва “Европеистика“ в Софийския университет и „Политика, сигурност и интеграция“ в University College London в Англия.

Продължавам Промяната, защото България е моят дом и именно в него искам да инвестирам своите умения, опит и енергия. Знам, че последователността и усърдния труд на честни хора с визия, експертиза и морален компас ще направят България, за която мечтаем, възможна.

Вижте видео-визитката на Александра Милчева тук.

Владимир Върбанов

Владимир Върбанов е роден в гр. Търговище. Завършил е Висшето
военноморско училище в гр. Варна със специалност „Корабоводене“ (капитан на кораби от гражданския флот) и е доктор по международно право и международни отношения. Той има и дългогодишен собствен бизнес.

Продължавам Промяната, защото изпитвам непреодолимо желание да променя тъжната действителност около себе си. Защото последните тридесет години съм живял в България и съм изстрадал прехода, неуспешните опити за управление на държавата и деградацията на политическата класа. Защото виждам в действията на Кирил и Асен своите идеи и искрено вярвам, че те са политиците, които са нужни на България в настоящия момент.

Соня Николаева

Соня Николаева има магистърска степен по “Медии – Комуникации – Култура” – съвместна програма на Софийски университет “Св. Климент Охридски”, “Виадрина”, Германия и “София Антиполис”, Франция, както и допълнителна квалификация по “Микроикономика на конкурентоспособността” и “Икономически растеж и развитие на нациите” от Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност към Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Занимава се с бизнес развитие, има интерес в развитието на съвременната култура и изкуство, координатор е в последния проект на Кристо и Жан Клод. Родена е в град Попово.

Продължавам Промяната, защото искам България да се управлява от честни хора с дългосрочна визия, грижа и експертност.

Мирослав Георгиев

Мирослав Георгиев е роден в село Горско Алваново. Завършва гимназия “Христо Ботев” в гр. Попово, а след това следва във Великотърновския и Шуменски университет. В момента е докторант във Великотърновския университет, програма Културно-историческо наследство. Мирослав работи в Регионалния исторически музей на Търговище, отдел “Опака”. Включва се в “Продължаваме Промяната”, защото мечтае България да бъде просперираща и справедлива държава, страна с развита и иновативна икономика, с достойно заплащане на труда и с адекватно отношение към младите и хората в третата възраст.

Продължавам Промяната, защото искам родината ми да бъде просперираща и справедлива, страна с развита и иновативна икономика, с достойно заплащане на труда и отношение и към младите, и към по- възрастните хора. Търговищка област може да стане проспериращ регион като бъдат осъществени инвестиции в зелени технологии, селско стопанство, развитие на човешки ресурси чрез образователни, здравни и културни проекти.