Имаш ли човек в парламента?

Предизборният клип, който винаги сте искали да гледате!

Рап певецът Христо Петров, по известен с професионалния си псевдоним Ицо Хазарта, е водач на листата с кандидати за народни представители на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР в столицата.

Ицо Хазарта е един от създателите на група “Ъпсурт”. С другите членове на бандата се познават още от деца. По време на ученическите им години, те на шега се пробват да записват рап песни и да пеят по купони. Така през 1996 г. се ражда и “Ъпсурт”, а две години по-късно излиза и първият им албум.

До днес култовите рапъри имат 4 албума и са спечелили почти всички български музикални награди, за които някога са били номинирани, а хитовете им “3 в 1″, “Звездата”, “И твойта майка също” и “Колега” нямат нужда от представяне. През 2019г. Ицо издава първия си солов албум “Неправилен рап”, който се превръща в най – продаваният албум на българската музикална сцена за последните години. Участва три сезона като жури в едно от най – гледаните български ТВ предавания – “България търси талант”.

Свободното си време Христо обича да прекарва с трите си дъщери Аделина, Лора и Юлия. Обича книгите, спорта, музиката и хубавите филми.

Христо е роден на 19 декември 1979 г. в София, живял е първите двадесет години от живота си на централната софийска улица “Позитано” а след това – в култовата “Надежда” и в “Лозенец”. Завършил е Националната гимназия за древни езици и култури “Константин Кирил Философ” с профил “История”. Известен е с това, че има активна гражданска позиция по много социални теми, които повечето му колеги отбягват.

Съсобственик е на най-голямата българска дигитална платформа за хип-хоп и поп музика – “Facing the sun”.