Рали легендата, финансисти и бизнес експерти от областта на авиацията са сред кандидатите за народни представители от Кърджали.

Димитър Илиев

Рали легендата Димитър Илиев е водач на листата на кандидатите за народни представители на „Продължаваме промяната“ в Кърджали. Той е единствения българин, печелили най-престижното автомобилно състезание в страната – Рали България, три пъти.
Доц. Димитър Илиев, д-р е преподавател в катедра „Технически и ледени спортове“ в НСА „Васил Левски“, сектор „Автомобилен и мотоциклетен спорт“.

Октай Каврък

Казвам се Октай Каврък и се старая да бъда добър пример за хората около мен. По образование и професия съм финансист – работил съм както в големи международни компании, така и в малки предприятия.

Винаги съм искал да бъда полезен за моя роден край и да допринеса за развитието му. Истината е, че това няма да стане само с празни надежди. Време е да подредим нашия дом – да създадем една среда, в която поколенията след нас с гордост ще живеят.

Продължавам промяната, защото истинската такава може да се случи само с помощта на всеки един от нас.

Цветана Янева

Казвам се Цветана Емил Янева и съм на 31 години. Последните 7 години работя в сферата на авиацията и се занимавам с развитието на бизнеса и имплементирането на големи стратегически проекти в Луфтханза Техник София.

Завършила съм бакалавър “Стопанско управление” на немски език в Стопански факултет, Софийския университет. Обучавала съм се в три магистратури, а в момента съм докторант в направление “Бизнес администрация” в Софийски университет. Най-голямото ми постижение е 7 месечният ми син и продължавам промяната, защото децата ни го заслужават!

Нина Добрева, банкер

Весел Василев

Казвам се Весел Василев и съм кандидат за народен представител Продължаваме промяната в Кърджали.

Аз съм финансист и кредитен консултант, за който икономиката е не само средство за по-добър живот на нашите семейства , но и възможност да намериш себе си и призванието си с кауза.

Продължавам промяната, защото вярвам че личната отговорност и действия са основата на всяко добро начинание и стоя зад принципите на спиране на течове в икономиката.