ЧЕТИРИ НОВИ ОБЩИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ НА „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ В ОБЛАСТ МОНТАНА

„Продължаваме промяната“ (ПП) има четири нови общински организации в област Монтана. Председател на „Промени Вълчедръм“ е Боян Аврамов. Начело на „Промени Берковица“ беше избрана Цветелина Илиева, „Промени Монтана“ се ръководи от Теменужка Цветкова, а „Промени Вършец“ – от Недялко Томов.

Областното ръководство на ПП в Монтана благодари на всички членове и симпатизанти на партията, които в тези турбулентни времена влагат енергия и време за каузата за ПРОМЯНАТА! Новите общински структури са мобилизирани да се разрастват и да градят организационен капацитет не само заради предстоящите местни избори, но и в дългосрочен план за излизане на страната от политическата криза.

„ПРОМЯНА е ключовата дума, която ни обединява, но и която ни превръща в мишена на онези сили, които със зъби и нокти се борят да запазят статуквото. За да успеем, трябва да бъдем обединени и да градим доверие. Не можем да го постигнем без местните структури и подкрепата на хората по места“, каза на учредителните събрания областната координаторка на ПП в Монтана Ангелина Николова. „В общинските организации членуват хора с капацитет, опит и мотивация да работят за нашия край и за нормалния живот в България“, добави тя.

Членовете на ПП вярват в потенциала на Северозапада. Партията има ясни приоритети за развитие и по-добро управление на региона и местните структури ще положат всички необходими усилия да ги реализират.