Кандидат – депутатите от София Област искат да възстановят почтеността и честността в управлението

Кандидат – депутатите на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР ще работят активно за връщането на хората от чужбина, възстановяването на почтеността и честността в управлението във всички сектори, включително и в управлението на горите и природата.

Александър Дунчев

Д-р инж. Александър Дунчев е водач на листата на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР с номер 101. Той е изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите към Министерството на земеделието, горите и храните. Роден е на 13 юли 1979 г. в град София. През 2012 г. завършва „Горско стопанство“, а през 2017 г. защитава образователна и научна степен „Доктор“ в Лесотехническия университет. Владее английски, холандски и немски език. От 2017 г. работи като старши експерт, а от 2020 г. и като началник – отдел в Югозападно държавно предприятие град Благоевград, където спомага за сертификация на горите, партньорства с обществените организации, въвеждането на иновативни системи за контрол в горите и развитието на природозащитни и климатични проекти. Д-р инж. Александър Дунчев започва своя професионален опит в горите през 2007 г. като експерт в Природен парк „Витоша. В периода 2012-2017 г. натрупва опит и в неправителствения сектор като експерт на международната организация WWF, където отговаря за картирането и опазването на над 100 000 ха гори във фаза на старост, защитени през 2016 г. със заповед на Министъра на земеделието, храните и горите. “Включвам се в проекта на Кирил и Асен – да продължим промяната в управлението на държавата, да върнем хората от чужбина и с общи усилия да възстановим почтеността и честността в управлението на всички сектори, включително и управлението на горите и природата”.

Юрий Козлов

Юрий Козлов е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР с номер 102. Филолог е по образование и работи като учител. Той иска да работи активно за изкореняването на корупцията, премахването на явлението “работещи – бедни”, получаването на достойни пенсии от всички пенсионери и върховенство на закона. “За мен “Продължаваме Промяната” е вяра и надежда за по-добро бъдеще за България”.

Лулчо Георгиев

Лулчо Георгиев е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР с номер 103. Роден е и е отраснал в град Ботевград. През 2010 година завършва ГПЧЕ „Алеко Константинов“ в град Правец като зрелостник на випуска. Говори френски и английски език. Лулчо Георгиев завършва висшето си образование в University of Bath в Англия през 2014 година със специалност “Бизнес администрация”. Същата година се прибра в България и работи като финансов одитор и бизнес анализатор в няколко чуждестранни компании, а след това се занимава със семеен бизнес. Като допълнително образование е завършил „Харвардските курсове“ към Софийски университет, където е изследвал ефекта на преките чуждестранни инвестиции върху устойчивото икономическо развитие на България и е работил върху клъстерната стратегия за развитието на биологичното земеделие и хранителната промишленост в България. Със своето включване в „Продължаваме Промяната“, Лулчо желае да направи България по-добро място за живот.

Ана – Мария Вълкановa

Ана – Мария Вълканова завършва специалност “Икономика” в Университет Манхайм (Германия). В дипломната си работа изследва ефекта на здравната култура върху икономиката и възможните политики. Завършва магистърска програма по предприемачество в London Business School като една от тримата избрани студента на обменни начала. Към настоящия момент се занимава с развитието на бизнес проекти в сферата на био земеделието и храните, недвижимите имоти и местния туризъм. Тя е доброволец – асистент и ментор към курсовете на Асен Василев и Кирил Петков в Център по приложни изследвания и иновации. Ана – Мария е национал по голф на България за 2010 г. и 2011 г. с отборна победа от Купата на Балканите, както и републикански шампион по голф за жени 2016 г. ”Продължавам Промяната, защото спазвайки законите на природата, можем да постигнем по-висок стандарт на живот в родината ни”

Радостина Ценова

Радостина Ценова е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР с номер 105. Тя е икономист и финансист по образование. Към настоящия момент Радостина Ценова се занимава с предприемачество и иновации, като управлява международен инвеститорски клуб. Благодарение на работата си, Радостина се среща с водещи инвеститори, иновативни компании и държавни институции от цяла Европа.

Иван Генчев

Иван Генчев е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР с номер 106. Той е на 34 години, от град София. Юрист по образование, завършил “Европейско и международно икономическо право” в Сорбоната, Париж. Иван притежава втора магистратура по ”Международно търговско право” от Университета на Илинойс, Чикаго, като стипендиант от програма “Фулбрайт”. През последните седем години Иван Генчев работи като адвокат със собствена практика в България, специализирайки в сферата на интелектуалната собственост и високите технологии. “Участвам в “Продължаваме Промяната”, защото имам какво да дам за промяната и искам детето ми и всички деца да живеят достоен и пълноценен живот в родната си държава, която спазва върховенството на закона и осигурява европейско качество на живот за гражданите си”.

Искрен Митев

Искрен Митев е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР с номер 107. Роден е в град Варна. Учил е изобразително изкуство в град Бургас, а в последствие – в езикова гимназия в град София. Завършва “Икономика” в Стопански Факултет към Софийски Университет, “Международен бизнес” във Финландия и “Предприемачество” в САЩ. Искрен Митев работи от много малък. Когато завършва висшето си образование, създава първия си бизнес и оттогава насам се занимава активно с предприемачество, иновации и инвестиции. Винаги е вярвал, че през бизнеса си един човек може да промени света. Съосновател е на ESCREO – компания, която произвежда функционални бои, които превръщат всякакви повърхности в магнитни бели дъски или почистват въздуха и абсорбират въглероден диоксид. “Вярвам, че качеството на живот на един човек е резултат от качеството на средата му. За мен е важно да съдействам за създаването на среда, която да помогне на хората да живеят по-сигурно, по-удобно с повече възможности и по-щастливо. Среда на качествено образование и здравеопазване, добра инфраструктура, нулева корупция и олекотена административна тежест. Среда, в която иновативните бизнеси могат да носят високата добавена стойност, от която икономиката ни има нужда, за да сме конкурентноспособни на европейски и световно ниво”.

Милен Манев

Милен Манев е кандидат за народен представител от листата на „Продължаваме Промяната“ за София 26 МИР с номер 108. Завършва УНСС, специалност „Финанси“, след което придобива магистърска степен по „Финансов мениджмънт“ в съвместна програма между Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ и Университет Монтескьо – Бордо IV, Франция. Милен е дипломиран финансов анализатор – квалификация за най-добри практики и най-високи стандарти за етика в сферата на инвестициите. Използва свободно английски език и владее добре руски език. Милен Манев има над петнадесетгодишен професионален опит в публичния и частния сектор. Опитът му включва надзор на капиталовия и застрахователен пазар, оценка на проекти на малки и средни европейски предприятия, финансирани от ЕК и намиране на средства за международна експанзия на български образователен стартъп. В момента работи като финансов мениджър на дружество в сферата на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници. Милен се присъединява към листата на кандидатите за народни представители на „Продължаваме Промяната“ с желанието да допринесе с опита и мотивацията си за подобряване условията за бизнес и продължаване на така дългоочакваната промяна за по-добър живот.

Последвайте официалната фейсбук страница на “Продължаваме Промяната” за София тук.