България каквато всички ние заслужаваме

Всички българи знаем, че всъщност България е една много хубава страна. Имаме плодородна земя, имаме умни хора, имаме хубава природа. Имаме възможност да сме в най-богатия пазар на света, на стратегическо място. Имаме невероятен потенциал. И никой няма нужда да бъде убеждаван в това.

Всички знаем каква може да бъде България, но никога не сме я виждали такава. Богата, свободна, европейска държава, с която се гордеем и в която искаме да живеем.

На 2 октомври сме изправени пред съдбовен избор. Да продължим със застоя, разрухата и кражбите на миналото или да заявим веднъж завинаги, че сме готови да променим България.

В новата, променена България парите на хората да отиват обратно при хората.

За последния един месец обиколихме България, цяла България. Срещнахме се и разговаряхме с хиляди хора. И повече отвсякога сме убедени, че промяната, която започнахме, трябва да продължи. Видяхме, че това, което правим, наистина си заслужава. “Нали няма да се откажете?” ни питаха навсякъде. Няма. Ще си довършим работата.

Хората в България могат и заслужават да живеят добре. Достойно. Свободно. Да имат високи доходи, да правят бизнес по честен начин. Да си нареждат живота както намерят за добре, а не както някой им диктува. И най-сетне да видят малко справедливост. Всички ние да видим най-сетне края на безкрайната въртележка на прехода.

Първия път спечелихме с младост и ентусиазъм. Сега ще спечелим с опит и решителност да си върнем България. Да отключим потенциала й, да използваме богатството й, да видим красотата й. Да я направим държавата, в която всички искаме да живеем. И с която всички се гордеем.

На 2 октомври бъдещето на България зависи от всички нас! Гласувай с номер 9!