Бъди част от Промяната.
Заедно искаме да променим България към по-добро.

За да продължим по-силни, имаме нужда от твоята дарителска подкрепа така че всичко, което научихме в последните 2 години, да достигне до хората. Няма малко и голямо дарение – всяка твоя помощ ще ни даде сила за голямата битка. Дари тук.

Дари с банкова карта

Сега е по-важно от всякога да покажем, че не само няма да изчезнем, а ще продължаваме да бъдем сигурен фактор в политическия живот, който прави истински политики и променя живота на всички ни. Показахме, че не могат нито да ни сплашат, нито да ни купят, и няма да се откажем!
Дари тук.

Дарение по банков път

Титуляр: ПП „Продължаваме Промяната“
Основание: Дарение + ЕГН
УникредитБулбанк АД
IBAN: BG30UNCR70001525051572
BIC: UNCRBGSF

При дарения по банков път Ви молим да не забравяте да посочите и Вашето ЕГН. В противен случай сме длъжни да Ви върнем парите.

ВАЖНО: Независимо от метода за дарение, законът изисква всяко лице, което дарява в размер над една минимална работна заплата, т.е. повече от 930 лева (включително чрез множество по-малки по размер дарения), да представи декларация за произхода на дарените средства по реда на чл. 29, ал. 2, т. 2. Длъжни сме да обработим Вашите данни при спазване на всички законови изисквания и да предоставим попълнената декларация по образец на Сметната палата при отчитане на постъпилите финансови средства в партията. Ако не получим такава декларация, сме длъжни да Ви върнем парите.

Молим да я попълните и да ни изпратите сканирана декларацията на имейл [email protected]. В рамките на 1 работен ден от дарението Ви, молим да ни изпратите и оригиналната подписана декларация до офис на Еконт-Черковна в град София. Посоченият получател трябва да бъде Георги Милев, телефон: +359888511595. Оригиналът ни е необходим за целите на отчитането.

Молим Ви да не забравяте да попълните декларацията и да ни изпратите оригинала. В противен случай сме длъжни да Ви върнем парите.


Всички лични данни, събирани във връзка с даренията, се изискват по закон. Партия “Продължаваме Промяната” спазва изискванията на Общия регламент относно защитата на данните (GDPR).

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете директно на: [email protected].

Всеки един от вас, независимо от сумата, която дарява, допринася за осъществяването на нашата цел – да се гордеем с България не вчера, не утре, а още днес.

За нас